Afbeelding

Muziekschool Vianen sluit dinsdag seizoen af met concert

Algemeen 138 keer gelezen

vianen • Muziekschool Vianen sluit het seizoen af met een zonnige uitvoering. Dit optreden begint op dinsdag 27 juni om 18:30 uur en vindt plaats in het Oosterlicht College in Vianen.

Leerlingen en docenten nemen het publiek mee op een muzikale reis, waarbij men kan luisteren naar muziek uit bijvoorbeeld Frankrijk, Italië en Amerika, uitgevoerd op onder meer viool, dwarsfluit, piano, gitaar en drums. Ook is er een optreden van Speechless, één van de bands van Muziekschool Vianen. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren, entree vrij.

Ook in het nieuwe seizoen is Muziekschool Vianen weer dé plek om muzieklessen te volgen, voor jong en oud, beginner en gevorderd. Het docententeam is thuis in uiteenlopende muziekstijlen, van klassiek tot pop. Binnenkort vindt men op de site van de muziekschool ook het aanbod van de kortlopende cursussen, waaronder de cursus voor kinderen uit groep 3 tot en met 5, waarin zij kennis maken met muziek.

Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om mee te spelen in een band, waarbij je les krijgt van docenten met veel ervaring in het spelen in een band. Ook volwassenen vinden de weg naar de muziekschool: beginnende muzikanten of mensen die al jaren spelen en zo nu en dan lessen volgen, of herintredende muzikanten: zij bespeelden vroeger een instrument en willen dat weer oppakken. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden