Afbeelding

Eerste editie bedrijvenbeurs L'expo in Lexmond

Algemeen 146 keer gelezen

LEXMOND • In Huis Het Bosch vindt in maart de eerste editie van de bedrijvenbeurs L'expo plaats. Belangstellenden zijn op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart welkom.

Op een beursvloer van ongeveer vierhonderd vierkante meter in het Lexmondse dorpshuis zullen diverse ondernemers uit Lexmond en omstreken hun producten en/of diensten aan de bezoekers presenteren.

'Naast het gezellige karakter heeft de beurs ook het voordeel dat alle deelnemende Lexmondse ondernemers nu op één locatie zijn geconcentreerd, in tegenstelling tot voorgaande jaren tijdens de Open Bedrijvendag Lexmond', melden de organisatoren op de eigen website. 'Tijdens deze beurs zullen zij gezamenlijk het ondernemende, bruisende en vitale Lexmond aan de bezoekers presenteren.'

De openingstijden zijn op vrijdag 10 maart van 14.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 11 maart van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: www.lexpobeurs.nl

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden