Afbeelding
Foto: 123RF

Foutje: ruim vijfduizend brieven voor één Gouderakse postbus

Algemeen 1.283 keer gelezen

GOUDERAK • Meer dan vijfduizend brieven voor één postbus kwamen er vorige week binnen bij boek- en kantoorhandel Kamerbeek in Gouderak.

Paul Warmerhoven van Kamerbeek keek wel even vreemd op toen er donderdag vijf postkratten binnen kwamen met brieven voor één Gouderakse firma. "Omdat het zoveel brieven waren, heb ik ze maar even met de auto langs gebracht."

De twee dagen erna kwamen er echter nog eens zeventien (!) kratten binnen. "Het gaat in totaal om 5.200 brieven, allemaal van Nationale Nederlanden. Ik denk dat daar iets goed fout is gegaan." Een kostbaar foutje, zo berekende Warmerhoven. "Het gaat om brieven van 30 gram per stuk waar twee postzegels op moeten. Uiteraard betaalt Nationale Nederlanden een lager tarief, maar ik denk dat dit foutje al gauw zo'n 3.000 euro kost."   

In de weg
Bij het betreffende bedrijf snappen ze er niets van. Een paar brieven hebben ze opengemaakt, "maar we hadden al snel in de gaten dat ze exact hetzelfde zijn", laat een medewerker weten. De kratten staan nog altijd op kantoor. "Ik wil er wel zo snel mogelijk van af, want ze staan behoorlijk in de weg."

Woordvoerder Laura van Lingen van Nationale Nederlanden vindt het heel vervelend voor het bedrijf. "Ik ga ervan uit dat er iets fout is gegaan. Als ze contact opnemen met onze klantenservice kunnen we kijken hoe we dit op kunnen lossen."  

• De 22 kratten met enveloppen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden