Afbeelding
Foto: John Wijntjes

Inclusieve picknicktafel in Middenweteringpark Krimpen a/d IJssel

Nieuws 1.341 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • In het Middenweteringpark in Krimpen aan den IJssel staat nu een inclusieve picknicktafel. De vormgeving van de tafel maakt het mogelijk voor iedereen om aan te schuiven, inclusief mensen in een rolstoel of scootmobiel. Voor mensen met een verminderde mobiliteit is het gemakkelijker om plaats te nemen en op te staan dankzij het ontwerp. 

De picknicktafel staat er op initiatief van lokale partij Stem van Krimpen. “We zijn ontzettend blij met deze inclusieve voorziening in Krimpen”, aldus fractievoorzitter Wilco Slotboom-Zeedijk. “Met het gezin naar de speeltuin lijkt zo vanzelfsprekend, maar is voor sommige mensen een hele onderneming. Daarom vinden we het belangrijk om hier extra aandacht aan te geven.”

De officiële ingebruikname van de picknicktafel is op zaterdag 11 mei om 12.00 uur met een feestelijke lunch. Iedereen is daarbij welkom. Wethouder Kirsten Jaarsma: “De tafel is bijzonder, door het ontwerp maakt iedereen, écht iedereen, deel uit van het gezelschap. We nodigen graag mensen uit voor wie dit tot voorheen niet, of lastig mogelijk was.”

Aanmelden voor de lunch kan door voor uiterlijk 6 mei een e-mail te sturen naar communicatie@krimpenaandenijssel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden