Afbeelding
Foto: PR

Inwoners Gouderak bij Miljoenenjacht

Algemeen 796 keer gelezen

GOUDERAK • Vijftig inwoners van Gouderak gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert.

Pita (58) uit Gouderak is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik ga samen met mijn man en als ik wat win dan geven we onze kinderen graag iets extra's. Mijn dochter verwacht een tweeling en mijn zoon zit in Suriname. Die bel ik gelijk op!"

Miljonair
De vijftig inwoners uit Gouderak zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Gouderak is zondag 2 april van 20.00 tot 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden