Afbeelding

Roteck Personeelsdiensten: gewoon persoonlijk maatwerk

Algemeen Zaak & Zo 420 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL - Vijf jaar geleden besloten Jack Roozendaal en Ronald Arends hun krachten te bundelen en richtten ze Roteck Personeelsdiensten op. Het uitzendbureau is inmiddels niet meer weg te denken uit de Krimpenerwaard.

Een bedrijf aan tijdelijke arbeidskrachten helpen? Elk uitzendbureau kan het. Roteck wil echter meer betekenen voor het bedrijfsleven en werkzoekenden  hecht aan het bieden van maatwerk. "Ik denk dat we ons van veel andere uitzendbureaus onderscheiden door écht goed te luisteren naar onze klanten. We besteden veel tijd voordat we een opdracht in praktijk brengen. Wanneer een bedrijf aan ons vraagt om een tijdelijke arbeidskracht, dan staat de kandidaat niet meteen de volgende dag op de stoep om te beginnen. Eerst willen we goed in gesprek met de klant én met de beoogde kandidaat. Daarna maken we een afspraak voor een kennismaking op het bedrijf van de opdrachtgever. We nemen vervolgens met z'n drieën de beslissing over een 'go' of 'not go'. Uiteindelijk gaat het, buiten vakmanschap,  om het gevoel wat je bij elkaar hebt. We zijn dus geen uitzendbureau uit de categorie 'hit and go'. Zorgvuldigheid telt. Het moet passen! Persoonlijk maatwerk dus."

Juist die aanpak heeft Roteck Personeelsdiensten een uitstekende naam bezorgd bij het bedrijfsleven in de regio. "Niet alleen onze opdrachtgevers zijn tevreden, datzelfde geldt ook voor de uitzendkrachten die via Roteck aan het werk zijn", vertelt Ronald Arends. "Ze ervaren respect en ontvangen een normaal salaris gebaseerd op de capaciteiten van een persoon. Die prettige ervaringen zorgen ervoor dat er relatief veel mond-tot-mond reclame wordt gemaakt voor ons uitzendbureau. Mooier kun je het toch niet hebben?!"

Technische sector
Roteck begon in 2011 als een uitzendbureau dat zich vooral bezighield met het werven en plaatsen van tijdelijk personeel in de technische sector. "Ik werkte met mijn vorkheftruckbedrijf Roroka veel voor machinebouwer Stinis in Krimpen aan de Lek", zegt Ronald Arends. "Dat bedrijf  was regelmatig op zoek naar goede uitzendkrachten, maar raakte vaak teleurgesteld omdat veel nieuwe medewerkers niet beantwoordden aan de eisen van de onderneming. Dat zette me aan het denken. Voor Jack, mijn uit het vastgoed afkomstige buurman, gold hetzelfde. We besloten samen een uitzendbureau op te richten dat zijn klanten écht ontzorgt. Niet veel later startten we met Roteck. Stinis was onze eerste klant. Inmiddels hebben we een bestand van zo'n vijftig bedrijven en weten we een veelvoud daarvan aan uitzendkrachten op de juiste plek neer te zetten."

Roteck Personeelsdiensten is allang niet meer een organisatie die zich alleen richt op de technieksector. "We hebben werk in vrijwel alle branches en hebben overal in de Krimpenerwaard waardevolle contacten", weet Jack Roozendaal. "Wie wil werken in de groenvoorziening, de schoonmaakbranche, de bouw en de beveiliging kan zich bij ons melden. Vooral in de bouw en de installatietechniek zijn serieuze vakmensen van alle leeftijden zeer welkom. Bijvoorbeeld mensen die door de crisis hun baan zijn kwijtgeraakt, maar over specifieke kwaliteiten beschikken, zoals timmerlieden, installateurs, loodgieters en  metselaars. Ook jonge mensen kunnen we prima inzetten; bijvoorbeeld jongens die werkend willen leren vanuit de BBL.  Kortom werk genoeg via Roteck!"

Roteck Personeelsdiensten
Industrieweg 20 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-518513
E: info@roteck.nl
I: www.roteck.nl

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden