Afbeelding

ATV en tennisschool blijven samenwerken

Sport 127 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Alblasserdamse Tennis Vereniging ATV en Tennisschool Houthuyse uit Rotterdam hebben hun al jaren bestaande samenwerking verlengd en bekrachtigd in een samenwerkingsovereenkomst.

Houthuyse-directeur/eigenaar Balazs Houthuyse en ATV- voorzitter Henri de Wit hebben, in aanwezigheid van bestuurslid en voorzitter van de jeugdcommissie Maarten de Zeeuw, hun handtekening gezet onder afspraken die de onderlinge verhouding tussen de vereniging en de tennisschool voor de periode 2016 tot en met 2019 regelt. "Daarmee is voor direct betrokkenen en de leden van de tennisvereniging helder en inzichtelijk welke rechten en plichten over en weer gelden", vertelt Henri de Wit.

"De kern van de samenwerking is dat ATV op afgesproken tijden twee tennisbanen aan de tennisschool beschikbaar stelt voor de trainingen van (aspirant) jeugd- en seniorleden van ATV. De tennisschool levert ook een belangrijke bijdrage aan het bevorderen van de tennissport in Alblasserdam en aan ledenwerving en -behoud."

Wens vervuld
Met de ondertekening van de overeenkomst is een wens van de voorzitter vervuld. "We werken al ruim zeven jaar samen en alhoewel dat goed verloopt en jaarlijks evaluatiegesprekken worden gevoerd, bestonden er bij de leden vragen over de afspraken tussen de vereniging en de tennisschool. Dat gaf veel ruis binnen de club. Met deze overeenkomst zijn de afspraken nu ook op papier goed vastgelegd."

Trots
Balazs Houthuyse vult aan: "We zijn trots en gemotiveerd om met het team de komende periode weer aan de slag te gaan bij ATV. We bedanken het bestuur en de overige commissies voor de fijne samenwerking en niet te vergeten onze hoofdsponsor DOK 11 die zorgt voor de anderhalf uur extra trainingen voor alle jeugdleden die daar gratis gebruik van willen maken."

"Mede door de goede samenwerking en de sponsoring van de jeugd hebben wij er vertrouwen in dat we als vereniging de komende periode zullen groeien en er iets moois van gaan maken." 

Marijke Verhoef

Bladmanager/redacteur special products

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden