Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Sinterklaas opent Westpolder Kinderbouwplaats in Papendrecht

Algemeen 334 keer gelezen

PAPENDRECHT • Sinterklaas komt na de grote intocht op zaterdag 18 november in Papendrecht ook een bezoek aan winkelcentrum Westpolder in Papendrecht brengen. En niet zonder reden, want Sinterklaas gaat de Kinderbouwplaats van het winkelcentrum om 15.00 uur officieel openen.

In winkelcentrum Westpolder gaat men starten met de verbouwing. Als eerste wordt de voormalige Marskramer gesplitst in vier winkels. Omdat Westpolder het leuk vindt om juist de kinderen mee te laten bouwen, heeft zij voor hen een echte mini bouwplaats gemaakt. In deze kinderbouwplaats zal vanaf deze maand tot en met het einde van de verbouwing iedere maand een leuke doe-workshop worden georganiseerd.

Om te vieren dat Westpolder ook aan de slag gaat met de modernisering van het winkelcentrum, is Sinterklaas uitgenodigd om het lintje door te knippen. Dit keer een bouwlint natuurlijk. En omdat Sint met zijn tijd meegaat, zal hij ook nog een selfie maken op de gave 3D-painting in het winkelcentrum.

Alle kinderen mogen na de officiële opening naar hartenlust kleuren in de bouwplaats en zo maken zij tegelijkertijd kans op leuke prijzen, want Westpolder heeft er ook een wedstrijdje aan gekoppeld.

Workshop Kinderbouwplaats
De eerste echte workshop begint deze maand en vindt plaats op woensdag 22 november. Alle kinderen mogen gratis meedoen en er is altijd professionele begeleiding bij om de kinderen te helpen. De bouwplaats is van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Bouwmodellen
Heel graag wil Westpolder haar klanten de komende verbouwingsperiode af en toe een beetje verwennen en daarom zullen twee mooie, maar vooral leuke en gulle Bouwmodellen iedereen trakteren op iets lekkers of leuks van de Westpolder ondernemers. Zij zijn iedere maand op een zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur in het winkelcentrum aanwezig.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden