Afbeelding

Geslaagde voetbalclinic bij vv Alblasserdam

Sportt 221 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Bij voetbalvereniging Alblasserdam werd woensdag de jaarlijkse voorjaarsclinic georganiseerd voor kinderen van vier tot en met elf jaar. Iedere clinic probeert de organisatie iets 'anders dan anders' te regelen en dat was deze keer wel heel goed gelukt: maar liefst vier Feyenoordtrainers en splinternieuw trainingsmateriaal werden ingezet om deze clinic bijzonder te maken.

Ondanks de warmte waren er toch nog zo'n 100 kinderen afgekomen op de clinic. Tijdens de clinic werd ook het nieuwe aangeschafte materiaal enthousiast gebruikt. Kinderen en trainers genoten zichtbaar van de nieuwe trainingsoefeningen.

Rabobank
Het materiaal kon aangeschaft worden dankzij de gewonnen 'aandeel-in-elkaar campagne' van de Rabobank.  In oktober 2016 werd opgeroepen te stemmen op onze aanvraag en daar is massaal gehoor aan gegeven. In november kon de cheque opgehaald worden. Na een goede inventarisatie en overleg tussen de jeugdcoördinatoren zijn er diverse nieuwe trainingsmaterialen aangeschaft waaronder onder andere: nieuwe hoedjes, pionnen met nummerhoesjes, slalompalen, rebounders, loopladders, coördinatieringen en nieuwe hesjes.

De aanwezige directievoorzitter Piet Hoogendoorn genoot zichtbaar van zoveel enthousiast sportende kinderen. Hij sloot de clinic af en complimenteerde de club voor de goed georganiseerde middag.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden