• Een affiche van het bootcamp.
• Een affiche van het bootcamp.

DES'72 uit Papenrecht organiseert Streethandbal bootcamp

Sport 186 keer gelezen

PAPENDRECHT • De handbalverenigingen DES '72 uit Papendrecht en Saturnus '72 uit Ridderkerk zijn samen een uitdaging aangegaan: volgend seizoen beiden een jongensteam in de leeftijdsgroep van elf tot veertien jaar.

De twee handbalverenigingen organiseren daarom op zaterdag 3 juni een gratis streethandbal bootcamp in de sporthal in Ridderkerk. De training wordt verzorgd door eredivisiespelers.

De gratis bootcamp begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur. Bij veel aanmeldingen zal er een tweede groep ingepland worden van 11.30 tot 13.00 uur. Deze bootcamp is alleen voor jongens van elf tot en met veertien jaar. Ook jongeren die nog nooit gehandbald hebben, zijn welkom. Deelnemers leren handbaltrucs en er is ook veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat, zoals snelheid, kracht, behendigheid en slim samenspelen.

Stoer parcours
Een week later wordt er met dezelfde groep afgereisd naar Den Bosch, er wordt een stoer parcours uitgezet in sporthal Maaspoort voor wederom een bootcamp experience, nu onder leiding van spelers van het Nederlands team of toptrainers. De bootcamp is van 11.00 tot 13.00 uur.

Om 16:00 uur staat de oefeninterland Nederland-België op het programma. Alle deelnemers krijgen een gratis toegangskaart. Ouders kunnen hun kaartjes kopen via www.handbal.nl/oranje/kaarten-bestellen. Kosten bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen.

Voor meer informatie: handbal.bootcamp@gmail.com.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden