Afbeelding

Jacques Brunt gaat in op de actuele boodschap van de tabernakel

Algemeen 648 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Evangelist en bijbelleraar Jacques Brunt start maandag 5 september met het Tabernakel Project. In de Havenkerk te Alblasserdam vertelt hij zeven avonden over dit Joodse heiligdom. Kern van zijn verhaal: alles aan de tabernakel verwijst naar Jezus Christus.

Zeven avonden lang vertelt de inwoner van Alblasserdam over de tabernakel. Aan de hand van een maquette wordt het thema 'Christus in de tabernakel' uitgewerkt. "We maken gebruik van een camera om de avonden vast te leggen én om in te zoomen op de onderdelen van de tabernakel. Die zijn tegelijkertijd te zien op een groot scherm. Naast de bijbelstudie is er ruimte voor het zingen van liederen, gebed en aanbidding."

De bijbelstudieavonden zijn een initiatief van de beweging 'Volgelingen van Jezus', die inspireert en motiveert om Jezus te volgen. Dat gebeurt middels de avonden, maar ook door evangelisatie. "We hebben het intensief aangepakt door in heel Alblasserdam folders rond te brengen en flyers uit te delen. Zo proberen we het zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Onze hoop is dat ook elders in de Alblasserwaard te kunnen gaan doen."

De aanvang op 5 september is 20.00 uur, inlopen kan vanaf 19.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis. Er is wel een collecte. Info: volgelingenvanjezus.nl of www.jacquesbrunt.nl

Een interview met Jacques Brunt staat deze week in Klaroen.nl.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden