Afbeelding
advertorial

Veel voorjaarsnieuws bij De Weerd Wonen & Slapen

Zakelijk 440 keer gelezen

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL • Het is voorjaar bij De Weerd Wonen & Slapen en dat betekent dat er weer veel nieuws te zien is in de riante winkel aan Zijdepark 2 in Ouderkerk aan den IJssel.

De Weerd Wonen & Slapen geldt in de Krimpenerwaard en daarbuiten als een begrip als het gaat om vloeren, bedden, gordijnen en raamdecoraties. In een even uitnodigende als ruime setting word je als klant op maat bediend met een grote keuze in artikelen en een prettig en deskundig advies. 

En ook niet onbelangrijk: De Weerd koppelt al deze kwaliteiten aan een aangenaam prijsbeleid.

Noviteiten
Ook deze lente komt De Weerd weer met een aantal noviteiten.

“Zo hebben wij ons al zo grote assortiment op het gebied van dekbedovertrekken weer uitgebreid met een mooie en leuke collectie kwaliteits-dekbedovertrekken,” vertelt verkoopadviseuse Janny van Dam. “En uiteraard leveren we daar ook de bijbehorende hoeslakens bij.”

Raambekleding
Nieuw in de zaak is ook de presentatiekast van het merk Sunway, een gerenommeerde producent van raambekleding.

“Daarbij moet je denken aan vouwgordijnen, houten jaloezieën, rolgordijnen, duetten, plissés en paneelgordijnen”, vertelt Willem de Weerd, eigenaar van De Weerd Wonen & Slapen. “Sunway is net als Luxaflex – waar we overigens ook officieel dealer van zijn – een merk dat uitblinkt in zorgeloze kwaliteit, design, luxe en bediening. In onze winkel zie je tal van voorbeelden van Sunway raambekleding.”

Nieuw in de winkel zijn de producten TruFit/FrameFit: “Raambekleding die uitstekend geschikt is voor kiep- en kantelramen. TruFit/FrameFit is toepasbaar via duetten, luxaflex en horizontale jaloezieën. Nog mooier: je plakt het product aan het raam vast. Er hoeft dus niet geboord te worden. Super praktisch en degelijk. Het systeem werkt ‘top-down- en bottom-up’ waardoor je de lichtinval kunt variëren. Ook goed om te weten: TruFit/FrameFit is in liefst zes kleuren verkrijgbaar.”

Sunblock
Op zoek naar fraaie gordijnen met een hogere isolerende functie? In dat geval is het merk Sunblock een aanrader.

“Dit vitrage-achtige product heeft een reflecterende werking op de zon,” weet verkoopadviseuse Janny van Dam. “Daardoor blijft het binnen lekker koel, terwijl je door de vitrage heen gewoon naar buiten kunt kijken.”

Belangstelling? Stap gerust binnen bij De Weerd Wonen & Slapen, waar dorpse gemoedelijkheid samengaat met de grootte van een winkel in de stad. Alle informatie: www.deweerdwonenenslapen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden