• Schooltennis bij De Belt in 2022.
• Schooltennis bij De Belt in 2022. Foto: Aangeleverd

Tennisvereniging Heukelum zet zich breed in voor de jeugd

Nieuws 490 keer gelezen

HEUKELUM • Tennisvereniging De Belt in Heukelum heeft haar pijlen gericht op de jeugd. Vanaf 5 juni wordt weer gestart met het schooltennis, waarbij 5 scholen 3 weken lang op één dag alle leerlingen kunnen laten kennis maken met de tennissport, onder begeleiding.

Kennismaken met de sport

“Wij willen als vereniging zoveel mogelijk jeugd kennis laten maken met de sport” aldus trainer bij de vereniging, Edward de Kater. Hij geeft nu al 5 jaar les op TC de Belt en grijpt zo vaak mogelijk de gelegenheid aan om jeugd te laten spelen. Vrienden en vriendinnetjes komen geregeld mee naar de training en mogen dan ook meedoen.

Schooltennistoernooi

“Natuurlijk worden voor het schooltennis rackets en ballen geregeld. Dit jaar wilden we iets bijzonders doen en we zijn er in geslaagd om samen met de Gemeente West Betuwe, een schooltennistoernooi te organiseren op woensdagmiddag 28 juni vanaf 14.30 uur.”

‘Welkom voelen’

“Het gaat niet alleen om het spel maar wij willen graag dat iedereen zich bij ons op het park welkom voelt. Met behulp van een aantal sponsoren zijn wij er in geslaagd om voor die dag het park fantastisch aan te kleden, met onder andere een hindernisbaan en iemand die glittertatoeages zet voor de kinderen.”

Aanbieding

Voor de kinderen die enthousiast zijn geworden heeft de vereniging voor de rest van het jaar een aanbieding, zodat zij tegen zeer geringe kosten hun zoektocht op de tennisbaan kunnen voortzetten.

www.tcdebelt.nl/

Jeroen Wijngaard

Journalist Het Kontakt - West Betuwe

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app