V.l.n.r. Pim Spijker (Bestuurder Fluvium), Koen van de Braak (Architect), Peter Brons (Projectleider gemeente), Govert van Bezooijen (Wethouder Onderwijs)
V.l.n.r. Pim Spijker (Bestuurder Fluvium), Koen van de Braak (Architect), Peter Brons (Projectleider gemeente), Govert van Bezooijen (Wethouder Onderwijs) Foto: Aangeleverd

Ontwerp Integraal Kindcentrum (IKC) in Tricht enthousiast ontvangen

Algemeen 1.573 keer gelezen

TRICHT • Dinsdagavond 6 september stond de gezamenlijke ouderavond van de fusie school Op ’t Hof De Malsenburg en Chapeau Kinderwerk in het teken van het Voorontwerp van het nieuwe Integraal Kindcentrum (IKC).

Het IKC wordt op de huidige locatie van de school gebouwd. De ouders, kinderen en omwonenden konden vragen stellen aan de architect (B2 Architecten uit Molenhoek) en de gemeente over het ontwerp.

De ouders en kinderen reageerden enthousiast op het ontwerp en kunnen niet wachten tot het klaar is. De ambitie is het gebouw medio 2024 in gebruik te nemen. 

De meeste omwonenden vonden het gebouw mooi, maar vragen extra aandacht voor een veiligere en minder overlast gevende schoolomgeving. In de komende maanden wordt het ontwerp en de omgeving verder uitgewerkt.



Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden