Afbeelding
Foto: Roy Verkerk
UPDATE

Verkeersregelaar om het leven gekomen bij aanrijding met vrachtwagen op de Waaldijk in Herwijnen

112 5.889 keer gelezen

HERWIJNEN • Op de Waaldijk in Herwijnen is maandagochtend rond 8.45 uur een ernstig ongeluk gebeurd waarbij een vrouwelijke verkeersregelaar om het leven is gekomen. Het slachtoffer werd waarschijnlijk geraakt door een vrachtwagen. 

Dit gebeurde ter hoogte van de bouwweg voor de dijkverzwaring en de weg naar het veer Herwijnen-Brakel. De Nederlandse Arbeidsinspectie gaat de zaak onderzoeken. Voor nu liggen alle werkzaamheden op de bouwplaats stil. De brandweer heeft de locatie afgeschermd met rood-wit lint. 

Het slachtoffer is een vrouw
Het Algemeen Dagblad meldt extra informatie over het ongeval. ‘We kunnen nog niets zeggen over de exacte toedracht van dit ongeval. Wel kunnen we melden dat hierbij een vrouw om het leven is gekomen”, zegt Jeroen Toet, woordvoerder van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Verder geeft hij geen informatie over het slachtoffer. Zij zou mogelijk een verkeersregelaar zijn, maar dit wordt niet bevestigd.

De pont tussen Herwijnen en Brakel staat hierdoor tijdelijk stil. Hoe lang dit gaat duren is nog niet bekend.

Elly van Kuilenburg

Elly van Kuilenburg schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en incidenteel ook voor de andere Betuwse titels van Het Kontakt

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app