• "Iedereen kan altijd binnenlopen wanneer ze een probleem met hun voertuig ervaren."
• "Iedereen kan altijd binnenlopen wanneer ze een probleem met hun voertuig ervaren." Foto: Pauw Media
ingezonden mededeling

Jilis Autobedrijven Leerdam: ‘We staan altijd, voor iedereen klaar’

Zakelijk 1.066 keer gelezen

LEERDAM • Service die bijblijft: daar kun je op rekenen bij Jilis Autobedrijven aan de Sperwerlaan 118 in Leerdam. De vestiging die drie jaar geleden opende, na het succes sinds 2007 in Geldermalsen, telt een grote werkplaats met deskundig personeel en een verkoopvloer met een veelzijdig aanbod.

Autoliefhebber in hart en nieren

Het was Jilis van Mourik die het autobedrijf in 2007 opzette in Geldermalsen. Toen daar in 2021 een tweede vestiging in Leerdam bijkwam was het Jan Arends die de leiding over de nieuwe vestiging kreeg. Hij is autoliefhebber in hart en nieren en verkoopt naast de gebruikelijke personenauto’s en bedrijfswagens, graag bijzondere exemplaren.

Te allen tijde assisteren

Jezelf onderscheiden van andere autobedrijven, daar draait het natuurlijk om. De service, dat is het antwoord voor Jilis Autobedrijven. “Iedereen kan altijd binnenlopen wanneer ze een probleem met hun voertuig ervaren”, vertelt Arends.

“Dat wij in die gevallen langer door moeten werken, doet er niet toe. Als we iedereen maar te allen tijde kunnen assisteren. Dat is ons beleid: wij zeggen geen ‘nee’.”

Harde werkers

Jilis Autobedrijven heeft het dan ook aan die unieke service te danken dat zij alsmaar doorgroeien. Elk jaar weer wordt het autobedrijf in Leerdam groter. “Maar ook het personeel draagt daaraan bij. De harde werkers delen onze visie en ons beleid om altijd voor iedereen klaar te staan. Ook zij zetten dat stapje extra.”

Bekroning op werk

Die goede service wordt bevestigd. Met een gemiddelde beoordeling van een 9,6 kan iedereen met een gerust hart bij Jilis Autobedrijven aankloppen. En dat doen ze ook massaal. “De hoge beoordeling is de bekroning op ons werk. Anderen zien daardoor dat ze hier in goede handen zijn. Het levert niet alleen klanten op, maar tevreden klanten. En dat is het belangrijkste.”

Passie voor auto’s

Het grootste verschil tussen vestiging Geldermalsen en vestiging Leerdam, is het aanbod. Waar in Geldermalsen ook bedrijfsauto’s worden aangeboden, zijn dat in Leerdam met name personenwagens. Maar waarvan het hart van Arends harder gaat kloppen, zijn bijzondere auto’s.

“Die unieke exemplaren verkoop je niet dagelijks. Het is dan ook maar een heel klein onderdeel van ons assortiment aan auto’s. Maar voor de liefhebber van zulke exemplaren is het natuurlijk geweldig dat ze gewoon in Leerdam staan. Dat is echt passie.”

Alle merken

Inruilen, daar doet Arends ook graag aan mee. Klanten die een nieuwe auto aanschaffen krijgen de optie hun oude auto in te ruilen. Een win-win situatie voor verkoper en klant. Het is mogelijk omdat Jilis Autobedrijven voertuigen verkoopt van elk automerk. Al bestaat het overgrote deel uit Peugeot. “Deze garage was voorheen een Peugeot-dealer. Bestaande klanten zijn dat gewend dus wij bieden het graag aan.”

Madelief Helmhout

Madelief Helmhout schrijft als journalist voor Het Kontakt-Vijfheerenlanden en Het Kontakt-Alblasserwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Auto botst tegen boom op Burgemeester Jonkheer Hoeufftlaan in Vianen 112 21 uur geleden
Afbeelding
Stroomstoring in Meerkerk en Noordeloos: 564 huishoudens zonder stroom Nieuws 6 mei, 14:24
• Burgemeester Sjors Fröhlich (vooraan met grijze jas en ambtsketen) gaf op 4 mei een toespraak.
4 mei-toespraak burgemeester Sjors Fröhlich: 'Besef dat we in vrijheid mogen leven steeds groter' Nieuws 6 mei, 11:52

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden