• De jubilarissen van SC Everstein.
• De jubilarissen van SC Everstein. Foto: Aangeleverd

SC Everstein viert 65 jarig bestaan; jubilarissen gehuldigd

Sport 979 keer gelezen

EVERDINGEN • SC Everstein werd afgelopen vrijdag 30 september precies 65 jaar geleden opgericht. De afgelopen week waren er verschillende activiteiten om dit feest te vieren.

De feestactiviteiten begonnen op vrijdag 23 november 2022 met een jeugdavond voor alle jeugdleden. Naast de gezelligheid was het hoofddoel van deze avond een sponsorloop voor de Johan Cruijff foundation. De jeugdleden liepen tijdens de sponsorloop een route via een stormbaan en door de kantine.

Reünie
Op vrijdag 30 september 2022 was er een reünie waar iedereen welkom was. Tijdens deze druk bezochte avond met (oud)-leden van alle leeftijden zijn de jubilarissen gehuldigd. Vanwege corona kon deze huldiging de afgelopen twee jaar niet door gaan. Er werden in totaal 42 leden in het zonnetje gezet. Deze leden waren 25, 40, 50 of 60 jaar lid van SC Everstein.

Vanwege het 65-jarige bestaan van SC Everstein zijn de leden van het eerste uur ook in het zonnetje gezet. Zij ontvingen als eerste het speldje: 65 jaar lidmaatschap van SC Everstein.

De feestelijkheden werden op zaterdag 1 oktober 2022 afgesloten met een gezellige derde helft party in de kantine van SC Everstein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie