Afbeelding
Foto: Marianka Peters

Willeke Alberti komt naar Leerdam; Zonnenbloemgasten Leerdam, Vianen en Lexmond welkom

Algemeen 2.687 keer gelezen

LEERDAM • Willeke Alberti komt naar Leerdam op donderdagmiddag 16 maart a.s. Zij zal daar exclusief optreden voor zo’n 150 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem Leerdam, Vianen en Lexmond. Het optreden zal plaatsvinden in Partycentrum Het Dak. 

Willeke weet als geen ander er een feestje van te maken, samen met haar band. Gasten van de Zonnebloem Leerdam die erbij willen zijn kunnen zich aanmelden via zonnebloem.leerdam@gmail.com. Zonnebloemgasten van Vianen en Lexmond worden persoonlijk benaderd. Gasten krijgen hierover nader bericht van hun eigen afdeling.

Nog niet ingeschreven als deelnemer/gast van de Zonnebloem en behoefte aan meer informatie? Mail ook dan en ontvang info. De Zonnebloem is ook nog op zoek naar vrijwilligers en houdt daarbij rekening met de mogelijkheden en wensen van de vrijwilliger zelf. Mailadres afdeling Lexmond: zonnebloemlexmond@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Natte vijfde editie van Vrijstad Viannen Loop trekt toch 426 deelnemers fotoreportage 17 uur geleden
Afbeelding
Organisatie Arno Wallaard Memorial onaangenaam verrast door maatregel politie: 'Veiligheid koers in het geding' Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Apache helikopter maakt voorzorgslanding in weiland tussen Kedichem en Leerdam Algemeen 23 uur geleden