Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Businessclub Contactus geniet bij Boerengoed in Enspijk

Algemeen 695 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Businessclub Contactus was voor haar laatste activiteit van het kalenderjaar 2022 te gast bij Boerengoed in het Gelderse Enspijk. De locatie in de Betuwe voor familie-activiteiten, bedrijfsuitjes, bruiloften en partijen. Maar ook om gezellig te eten en te drinken met het gezin of vrienden. Businessclub Contactus weet er inmiddels alles van.

“Een pracht locatie. Aan sfeer geen gebrek”, genoot Contactus-voorzitter John Hol nog volop na. “We zaten in een gezellige setting, want zo mag je hooiberg wel noemen. Op afstand brandde er een veilig openhaard en de champagnes van Tasty Sparkling, van businessclublid Kevin Philippi smaakt prima.”

Club groeit
Na de smaakvolle start was het de beurt van Ronald Elbersen, die namens Heer-luk heerlijke wijnen liet proeven. “De opkomst was weer goed, met ook deze avond weer een aantal nieuwe leden. De club groeit nog steeds en dat is uiteraard positief. We hopen die trend door te zetten in 2023”, blikt de Hagesteinse ondernemer vooruit.

Tijdens een walking diner werd en passant de Contactus Wisselbeker geïntroduceerd. Een terugkerende activiteit bij de vele netwerkavonden.

“Ooit werd er op de Kroonprins in Vianen een balletje geslagen en dat smaakte naar meer. En daarom gaan we elke keer de strijd met elkaar aan. In Enspijk hebben we de handboog ter hand genomen. Bij de mannen werd Nico Sterk van Sterk zakelijk advies de winnaar. Elizabeth van den Hoven was de beste dame”, aldus een teleurgestelde John Hol, die tot grote hilariteit van de overige leden een dramatische score liet noteren.

De leden van Contactus vermaakten zich na het spelmoment– met dank aan de activiteitencommissie – opperbest. Uiteraard was de drukke decembermaand voor de ondernemers het onderwerp van gesprek.

Ook interesse om aan te sluiten bij deze netwerkclub, met een meer dan brede dekking dan alleen Vijfheerenlanden? Neem contact op via info@businessclubcontactus.nl of bezoek de website www.businessclubcontactus.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden