Afbeelding
Foto: Janneke Boogaard

Kunstenaars gezocht voor het geven van creatieve cursussen in Vianen

Algemeen 610 keer gelezen

VIANEN • De vereniging Vianen Beeldende Kunst (VBK) is op zoek naar nieuwe docenten die een of meer dagdelen per week les willen geven vanuit het eigen atelier aan het Grote Geusplein in Vianen. 

De vereniging verzorgt al jaren cursussen in schilderen (figuratief, realistisch en abstract), quilten en in edelsmeden, maar streeft naar meer diversiteit in het cursusaanbod. Gedacht wordt aan disciplines als fotografie, het werken met glas in lood, art journaling (het maken van een visueel dagboek), model tekenen, filmen en monteren op je mobieltje en creatief schrijven. 

Gedreven mensen
De cursussen worden doorgaans een dagdeel per week gegeven in blokken van 12 tot 15 weken en kunnen gericht zijn op volwassenen, kinderen of jongeren. Er is nog voldoende ruimte zowel in de ochtend, de middag als in avond.

De voorkeur gaat uit naar gedreven mensen die hun talent willen inzetten om anderen te inspireren en enige ervaring hebben in het lesgeven. In het atelier van de vereniging zijn alle faciliteiten aanwezig. Docenten ontvangen een redelijke vergoeding een tegemoetkoming in de reiskosten. Start en planning van de nieuwe cursussen gebeurt in overleg. 

Belangstellenden kunnen mailen naar info@vbkvianen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden