• Bovenaanzicht van 'Het Oevertje'.
• Bovenaanzicht van 'Het Oevertje'. Foto: Aangeleverd

Open dag Leerdamse hengelaarsvereniging De Snoek

27 jun, 12:36 Algemeen 213 keer gelezen

LEERDAM • Op eiland ‘Het Oevertje’ langs de Zuidwal in Leerdam vindt op zaterdag 9 juli een open dag plaats bij Leerdamse hengelaarsvereniging De Snoek. Van 10:00 uur tot 16:00 uur is iedereen welkom. 

Voor de jeugd is een programma opgesteld, bovendien zullen er diverse visdemonstraties te zien zijn. Zo is er om 10:15 uur een roofvisdemonstratie, om 11:00 uur een minicursus voor de jeugd en hun ouders en om 12:00 uur kan men weer te weten komen over vissen met de feederhengel. 

Tweedehands spullen
Verder zal er een kraam zijn met tweedehands visspullen. Lhv De Snoek roept leden, die vismateriaal in hun bezitten hebben, maar niet meer gebruiken, op om deze te schenken aan de vereniging voor de verkoop. De opbrengst hiervan zal worden besteed aan de jeugd. Het inleveren van deze materialen kan nog op zaterdag 2 juli en vrijdag 8 juli.

Verder zullen de commissies laten zien wat ze zoal kunnen betekenen én zal Sportvisserij Nederland informatie geven over alle vormen van hengelsport. In de middag kunnen kinderen zich laten schminken, zijn er oudhollandse spelletjes en is er een springkussen. 

Goedkoop lid worden
Op zaterdag 9 juli kunnen geïnteresseerden voordelig lid worden van De Snoek. Op die dag zijn er namelijk geen inschrijfkosten. Eenieder kan lid worden voor 10 euro, daar komt dan wel nog de vispas bij. Jeugd kan lid worden voor 5 euro en krijgt dan een jeugdvispas van De Snoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie