Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Tandartspraktijk Dent All Care uit Leerdam doneert aan Stichting MUS

Algemeen 1.760 keer gelezen

LEERDAM • Dent All Care, is een moderne en jonge praktijk die zich volledig inzet voor het behouden en realiseren van een gezond, sterk en mooi gebit. Met daarbij het doel om iedere patiënt een zo prettig mogelijke behandeling te geven, met daarbij alle aandacht en professionaliteit.

Jaarlijks doneert Dent All Care een deel van de winst aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting MUS.

Stichting MUS is zeer verheugd dat zij een deel van de winst zullen ontvangen in de vorm van een donatie. “Wij zijn dankbaar dat naast inzet en betrokkenheid van toekomstige bewoners, ouders, broers en zussen, netwerk, gemeente, ook ondernemers zich voor MUS inzetten, zoals Dent All Care.”

Inrichting
MUS heeft voor de realisatie financiële middelen nodig. De zorg bij Stichting MUS zal betaald worden uit persoonsgebonden budgetten van de bewoners. De huur en inrichting van de appartementen zullen de bewoners zelf betalen.

Om de inrichting van de algemene ruimtes, zoals de huiskamer, keuken en tuin te financieren zijn er sponsoren, donaties en giften wenselijk.

Sinds juli 2021 is Stichting MUS door de belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Deze goedkeuring is belangrijk omdat een donateur nu de schenking kan aftrekken van de belasting, omdat MUS als een organisatie voldoet aan de eisen van een ANBI. “Daarnaast betekent het dat wij, de Stichting, geen schenkbelasting hoeven te betalen over de ontvangen schenkingen.”

Meer informatie over Dent Alle Care en Stichting MUS is te vinden op de website: https://www.dentallcare.nl. Kijk ook eens op https://www.stichtingmus.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Vrijwilligers knappen fietsen op voor het goede doel in Vianen: “Op zoek naar versterking uit Vijfheerenlanden" Nieuws 29 nov., 20:00
Afbeelding
Stichting Lekraad Ameide: 'De stem van Ameide, Tienhoven aan de Lek en Sluis meer kracht geven' Nieuws 29 nov., 17:12
Afbeelding
De Vrijstad met trots in de Lekker 500: “ik wil niet vastzitten aan een menu" Nieuws 29 nov., 16:00