Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Sinterklaas toch op De Voorhof in Vianen, ondanks coronaperikelen

6 dec, 17:00 Algemeen 171 keer gelezen

VIANEN • Basisschool De Voorhof is de laatste weken flink getroffen door Corona. Met verschillende groepen in quarantaine, heel veel gezinnen in quarantaine, kinderen die wachten op hun testuitslag en daarom er niet zijn, Sinterklaas en Pieten die afstand moeten houden en een vaste zitplek hebben en cohorten die niet door elkaar mogen, het was een grote uitdaging. 

Door de nieuwe maatregelen moest er deze week een hoop extra geregeld worden, maar de directie van De Voorhof is onwijs trots op het team dat het allemaal gelukt is.

De intocht buiten, met alle kinderen van bso de Parkschool, kon niet doorgaan, maar werd live uitgezonden, zodat alle groepen het binnen op het digibord konden volgen.

Sinterklaas en de Pieten werden buiten ontvangen door Anne Maguire en Michelle Tersteeg (directie De Voorhof en De Wegwijzer). Surprises van de bovenbouwgroepen werden al eerder rond gebracht, kinderen deden digitaal mee met hun eigen klas, kinderen die thuis zaten konden videobellen met Piet, groepen die in quarantaine zaten speelden online Sintspellen met elkaar en Sinterklaas nam, tussen de bezoeken van de groepen die er wel waren, videoboodschappen op voor groepen/ kinderen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie