Afbeelding

Samen leren koken in Vianen

Algemeen 497 keer gelezen

VIANEN • Veel mensen, die door het verlies van hun partner alleen zijn komen te staan, vinden het fijn om samen te koken en eten. Martin Hendericks Uitvaartverzorging voorziet in deze vraag met 'samen leren koken'.

Het zijn vooral ook gezellige avonden met eenvoudig te bereiden maaltijden die na bereiding samen worden genuttigd. Er zijn zes bijeenkomsten om samen te (leren) koken in de Open Huiskamer van De Prenter in Vianen onder leiding van een kok.

Wegens een wachtlijst wordt er en tweede groep gestart, daarin is nog ruimte voor nieuwe deelnemers. Iedereen is welkom, ook mensen buiten Vianen. De avonden worden gehouden op 14 november, 12 december, 9 januari (nieuwjaars samenzijn), 13 februari, 12 maart, 9 april en 14 mei (afsluitende BBQ).

Deelname kost 10 euro per avond, inclusief twee consumpties, contant betalen bij aankomst. De kosten zijn laag omdat een aantal ondernemers in Vianen de avonden sponsoren. De avonden starten om 17:00 uur en zijn rond de klok van 20:15 uur weer afgelopen. Er is plaats voor vijftien deelnemers.

Meer informatie of aanmelden: info@mhuitvaartverzorging.nl of 0347-326128. Eventuele allergieën of dieetwensen kunnen dan direct worden door gegeven.

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden