Logo hetkontakt.nl/vijfheerenlanden
Foto: Sonja Bron

Het Europaplein in Leerdam viert komende zaterdag feest

  •   keer gelezen

LEERDAM • Het veilige voetgangersgebied voor De Passage op het Europaplein wordt aankomende zaterdag 21 mei officieel geopend en het belooft een feestelijke opening te worden. Gedurende de gehele dag is er muziek en trakteren de gevestigde winkels op het plein op lekkere dingen. Het thema is: Winkelcentrum Europaplein zegt het met bloemen!

De band Just for Fun uit Leerdam-West is er al vanaf 09:00 uur bij om te zorgen voor zang en muziek. Muziekvereniging De Bazuin maakt tussen 13:00 uur en 15:00 uur een ronde door de buurt, waarna Dansvereniging Elan voor de dansshow zorgt. Tussen 15:30 uur en 16:30 uur speelt de Basement Band (begeleidingsband van The Voice), waarna het slotakkoord is voor Monkey Musical. Een week nadat S10 ons land vertegenwoordigde op het Songfestival brengt dit koor verschillende musical- en songfestivalliedjes ten gehore.

Vishandel Van Zoest, Keurslagerij Rien Baas en cafetaria Beja trakteren de consument overdag op hartige hapjes, terwijl Leerdams Lekkers en Bakker de Jager de zoetekauw van dienst zijn. Ook staat er voor bezoekers een gratis fleurige verrassing klaar van PLUS Teeuw. 

Positieve reacties
Adrie Kleppe, beheerder van Winkelcentrum Europaplein is blij met de passage. “We zijn sinds vorige maand klaar en de reacties zijn zeer positief. Ook het feit dat we het parkeerterrein hebben uitgebreid is top, we hebben nu bijvoorbeeld ook meer parkeerplekken voor invaliden. Reden dat we zo uitpakken met deze opening is, omdat we graag de leuke dingen vieren, helemaal nu de Glasstadmars ook niet doorgaat.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten