Logo hetkontakt.nl/vijfheerenlanden
Foto: Bibliotheek Lek&IJssel

BoekStart Voorleespret voor ouder en kind in de Bibliotheek in Vianen en Leerdam

  •   keer gelezen

VIANEN/ LEERDAM • Er is weer BoekStart Voorleespret, op woensdag 15 december in Vianen en op woensdag 22 december in Leerdam.


Een gezellig moment samen bezig zijn voor ouder en kind (0-4 jaar) met voorlezen, liedjes en spelletjes. En een goede gelegenheid om andere ouders van jonge kinderen te ontmoeten. Aanvang 10:30 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

Uiteraard houden wij bij deze activiteit rekening met alle corona-regels. Beide ochtenden hebben hetzelfde thema en onderwerp. Deze maand gaat het over knuffels en grootouders. Centraal staat het verhaal uit het prentenboek ‘Belle Beer: Het knuffeltje van opa’. De kinderen worden helemaal bij het verhaal betrokken, ook via liedjes en spelletjes. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten, terwijl de kinderen met elkaar spelen. 

BoekStart Voorleespret is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.

Elke maand een nieuw verhaal
Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. De Bibliotheek Lek & IJssel helpt jonge ouders graag om dat te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten.

Daarom is er elke maand BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek, op de derde woensdag van de maand van 10:30–11:15 uur in Vianen en op de vierde woensdag van de maand van 10:30-11:15 uur in Leerdam. Elke maand is er een ander thema en wordt er voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier