Het Miele & Golf4Charity golf event heeft 23.800 euro opgebracht voor Stichting Het Vergeten Kind.
Het Miele & Golf4Charity golf event heeft 23.800 euro opgebracht voor Stichting Het Vergeten Kind. Foto: aangeleverd

Miele & Golf4Charity zamelen 23.800 euro in voor Stichting Het Vergeten Kind

Algemeen 305 keer gelezen

VIANEN • Ruim zeventig mensen hebben donderdag meegedaan aan het Miele & Golf4Charity golf event op De Kroonprins Vianen. Dit charitatief golf event stond volledig in het teken van Stichting Het Vergeten Kind. Hierbij is 23.800 euro ingezameld voor de stichting.

Tijdens het golfevent genoten de ruim 70 deelnemers van een bijzondere dag. In de baan werden de deelnemers verrast door diverse gesponsorde culinaire verwennerijen. Ook waren er in de baan diverse challenges waarbij er geld werd opgehaald voor de stichting.

De loterij en veiling hebben ook een mooie bijdrage geleverd aan het uiteindelijke totaalbedrag. Al met al een zeer geslaagde dag met een mooie opbrengst voor Stichting Het Vergeten Kind.

De stichting
Het Vergeten Kind is er voor kwetsbare kinderen in Nederland die niet de kans krijgen kind te zijn, omdat ze worden ingesloten door problemen in de thuissituatie (door psychische problemen, verslavingen, schulden of onvermogen van ouders). In ruim 50.000 gevallen is de situatie zo onveilig dat ze niet meer thuis kunnen wonen. De stichting strijdt ervoor dat deze kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen en dat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.

Marijke Verhoef

Bladmanager/redacteur special products

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden