• De SGP in Vianen.
• De SGP in Vianen.

SGP Vijfheerenlanden met gezonde traktatie op markten en in winkelstraten

  •   101 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Ook zaterdag voerde de SGP campagne in Vijfheerenlanden voor de provinciale statenverkiezingen op 20 maart. De SGP deed in kort bezoekjes de markten en winkelstraten aan in Vianen, Ameide, Meerkerk en Leerdam. Het winkelend publiek kreeg een mandarijn en een flyer.

De SGP-ers Arie Donker en Kees Vermaat gingen samen met hun collega's uit de rest van de provincie de markten over om zo veel mogelijk kiezers te overtuigen van een stem op de SGP. Arie Donker: "De SGP heeft Vijfheerenlanden vanaf het begin het gevoel gegeven welkom te zijn in de provincie Utrecht. Het was niet onze keus om bij de provincie Utrecht te gaan horen, maar bij de SGP in Utrecht is het goed toeven."

Mandarijn
De SGP deelde naast een flyer ook een mandarijn uit. Kees Vermaat, raadslid en kandidaat-Statenlid, legde uit waarom: "De SGP staat voor een gezonde provincie Utrecht. Dat wil je natuurlijk ook laten zien in wat je uitdeelt. Daarom naast ons gezonde verhaal in de flyer ook een gezond presentje: een mandarijn!" Vermaat hoopt dat de inwoners van de nieuwe gemeente op 20 maart gaan stemmen. Hij stelt dat de stem van alle inwoners 20 maart driedubbel telt. "Je kiest iemand in de provincie, die weer een stem uitbrengt op een Eerste Kamerlid. Daarnaast kies je iemand voor in het waterschap."

Op veel plekken
De SGP Vijfheerenlanden doet in korte flitsbezoekjes verschillende dorpen en steden aan, omdat de partij een partij voor de regio wil zijn. "Komende week zaterdag staan onze lokale kandidaten de hele zaterdag op de markten", besluit lijsttrekker Bertrick van den Dikkenberg.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }