• V.l.n.r. Marcel Verweij (CDA), Aart de Leeuw (SGP), Wim van Barneveld (VHL Lokaal), Wil Heestermans (D66), André Landwehr (VVD) en Bram Schoonhoven (CDA)
• V.l.n.r. Marcel Verweij (CDA), Aart de Leeuw (SGP), Wim van Barneveld (VHL Lokaal), Wil Heestermans (D66), André Landwehr (VVD) en Bram Schoonhoven (CDA) (Foto: Nico van Ganzewinkel)

Zeven Viaanse Noten uitgereikt tijdens allerlaatste raadsvergadering

  •   705 keer gelezen

VIANEN • Tijdens de allerlaatste raadsvergadering van de gemeente Vianen in Theater Vianen heeft burgemeester Wim Groeneweg donderdag maar liefst zeven Viaanse Noten uitgereikt. Marcel Verweij, André Landwehr, Wim van Barneveld, Bram Schoonhoven, Wil Heestermans, Aart de Leeuw én Kees Steehouwer hebben allemaal een Viaanse Noot in ontvangst mogen nemen.

Op 1 januari 2019 houdt de gemeente Vianen op te bestaan en vormen de gemeenten Leerdam, Zederik en Vianen de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden.

In de buitengewone raadsvergadering werd stilgestaan bij het afscheid van de zelfstandige gemeente Vianen en werd afscheid genomen van de Viaanse bestuurders. Marcel Verweij, André Landwehr, Wim van Barneveld, Bram Schoonhoven, Wil Heestermans en Aart de Leeuw zijn allemaal acht jaar, of veelal langer, actief geweest als wethouder of raadslid voor de gemeente Vianen. Door het uitreiken van de Viaanse Noot wil de gemeente haar blijk van waardering uitspreken voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid voor de gemeente.

De allerlaatste Viaanse Noot reikte burgemeester Groeneweg uit aan de eerste en enige griffier die de gemeente Vianen ooit heeft gehad: Kees Steehouwer. "Kees, namens de totale bevolking van Vianen wil ik je heel hartelijk danken voor je tomeloze en compromisloze inzet voor de welvaart en het welzijn van onze inwoners van de gemeente Vianen", sprak burgemeester Groeneweg, Kees Steehouwer toe.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK