• Gerdien Bikker.
• Gerdien Bikker.

Gerdien Bikker (CDA) uit Lexmond kandidaat voor provinciale Staten Utrecht

  •   131 keer gelezen

LEXMOND • Gerdien Bikker is kandidaat op de lijst van het CDA voor de verkiezingen van de Provinciale Staten van Utrecht op woensdag 20 maart 2019. Ze staat op een verkiesbare zesde plek en komt uit Lexmond. Op 17 november stellen de leden van CDA Provincie Utrecht de lijst definitief vast.

Gerdien: "Ik ben blij met deze mooie plek op de kieslijst van het CDA, waarmee ik de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden mag vertegenwoordigen. Dat is ook nodig, zodat de overgang naar de provincie Utrecht soepel kan verlopen, waarbij ik in de Provinciale staten aandacht zal vragen voor de basisvoorzieningen in onze dorpen en steden, zoals winkels, medische voorzieningen, scholen, sport en cultuur, ouderenzorg en mobiliteit. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de provincie Utrecht op een realistische manier toewerkt naar duurzaamheid, zodat onze groene omgeving bewaard blijft voor toekomstige generaties."

Gerdien Bikker zit nu in het bestuur van CDA Vijfheerenlanden en heeft mede het verkiezingsprogramma opgesteld: "Veiligheid in het verkeer krijgt van CDA Vijfheerenlanden hoge prioriteit. Ik ben gemotiveerd om me in te zetten voor meer verkeersveiligheid, goede fietsroutes en wandelpaden en voor innovatieve onderwijsvoorzieningen die aansluiten op de vraag in de regionale arbeidsmarkt."

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK