Afbeelding
Foto: PR LEKSTEDEwonen

LEKSTEDE viert hoogste punt voor Hof van Helsdingen

Algemeen 739 keer gelezen

VIANEN • LEKSTEDEwonen en aannemersbedrijf J. van Daalen vierden vrijdag het hoogste punt van Hof van Helsdingen in Vianen. Deze mijlpaal werd bereikt met het storten van de laatste vloer. De 27 appartementen voor 65plussers worden naar verwachting dit najaar opgeleverd.

De nieuwe woonwijk Helsdingen in Vianen is afgelopen maanden fors gegroeid. Naast de koopwoningen (van projectontwikkelaar Blauwhoed) realiseert LEKSTEDEwonen 27 sociale huurappartementen. Begin december 2017 is de bouw gestart en in een half jaar tijd heeft aannemersbedrijf J. van Daalen bv het hoogste punt bereikt, namelijk het storten van de laatste vloer.
Om deze mijlpaal te vieren zijn vrijdag alle bouwvakkers getrakteerd door LEKSTEDEwonen, om ze te bedanken voor hun inzet afgelopen periode. De snackmobiel en lunch vielen erg in de smaak bij de bouwvakkers.

Ton Kooijman (manager vastgoed LEKSTEDEwonen): "Het is een goed gebruik om hierbij stil te staan, want zo'n moment markeert ieder project. Zeker voor de medewerkers die dagelijks hard werken naar een mooi eindresultaat. Dit najaar kunnen wij de nieuwe bewoners verwelkomen."

De nieuwbouw bestaat uit drie woonlagen met in totaal 27 driekamerappartementen, naar ontwerp van Ter Braak Architecten uit Utrecht. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en inpandige berging.

Afgelopen weken reageerden er ruim honderdvijftig 65plussers op de 27 appartementen, ofwel gemiddeld zes kandidaten per appartement. Inmiddels hebben de eerste kandidaten bericht gekregen of zij in aanmerking komen voor een van de appartementen.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden