Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Crowdfundingsactie voor mobiele kinderboerderij op Viaanse Voorstraat

Algemeen 411 keer gelezen

VIANEN • Het WNF, regioteam Rivierenland, hoopt op zaterdag 24 maart een mobiele kinderboerderij op de Voorstraat te kunnen neerzetten. Alleen: daar is geld voor nodig. Daarom is er een crowdfundingsactie van start gegaan. 

Het regioteam Rivierenland van WNF organiseert zoals elk jaar in Vianen verschillende activiteiten rondom Earth Hour. Tijdens dit evenement staan wereldwijd bedrijven en particulieren stil bij klimaatverandering. Het is dit jaar de vijfde keer dat het WNF in Vianen uitpakt, daarom wil het regioteam iets bijzonders doen. Het plan is om een mobiele kinderboerderij te regelen op de Voorstraat-Noord. Met koeien, schapen, geiten en een ezel. De WNF-vrijwilligers vinden het namelijk belangrijk om kinderen in contact te brengen met dieren. Probleem: dit kost het nodige geld. Daarom is er een crowdfundingsactie gestart op de website Voorjebuurt.nl. Doel is om 1.000 euro op te halen, de actie loopt nog 17 dagen. 

Het regionale team van WNF organiseert zaterdag 24 maart vanaf 14:00 uur allerlei activiteiten op de Voorstraat (noordelijke kant). Zo zijn er twee springkussens, kinderen kunnen zich laten schminken of een tattoo laten zetten. Er is ook popcorn te koop. En natuurlijk is de WNF-panda aanwezig waarmee kinderen op de foto kunnen. Er is ook een loterij waarbij mooie prijzen te winnen zijn. 

Dankzij slagerij De Goeij is er om 20:00 uur een stamppottenbuffet in 't Klooster, als start is er een soepje, daarna is het buffet open en als slot is er ijs. Deelname aan dit buffet kost 25 euro (inclusief drie consumpties). Reserveren voor deze maaltijd kan door een mail te sturen naar rivierenland@wnfregioteam.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden