• Lieve Bruinenberg in actie op het onderdeel balk.
• Lieve Bruinenberg in actie op het onderdeel balk. Foto: Ramon Oost

Veel publiek bij clubstrijd DOS Vianen

Sport 666 keer gelezen

VIANEN • Op de jaarlijkse clubkampioenschappen van Gymnastiekvereniging DOS Vianen is afgelopen zaterdag veel publiek afgekomen om de verrichtingen van de selectiegroepen te bekijken.

Tijdens deze onderlinge wedstrijd staat bij de turnsters gezelligheid centraal. In de kleine gymzaal aan 't Zwanengat in Vianen heerste dan ook een prima sfeer en kon het in grote getale aanwezige publiek genieten van turnelementen uit verschillende niveaus.

A-selectie
De A-selectie onder leiding van Miranda Deurhof was opgesplitst in negen categorieën. Zo midden in het wedstrijdseizoen is het voor turnsters en leiding een mooi moment om te turnen zonder de enorme druk van kwalificaties. Ivy van Bruggen en Danique Meijdam hadden een gedeelde 1e plaats bij de senioren 3e divisie. Verder wisten Liese Altorffer, Robin Schröder, Suzanne Barzilay, Hannah Hijmering, Ben Hui Boer, Dana Verhoeks, Jolijn en Pleun van Vliet beslag te leggen op de eerste plaatsen in hun eigen categorie.

B-selectie
Het afgelopen jaar is de B-selectie enorm gegroeid. Zaterdagmiddag gingen maar liefst 28 turnsters, verdeeld over 7 categorieën enthousiast van start onder leiding van Kelsey Elbertse, Sanne Oost en Romee de Vroom.

Voor vele jonge meisjes hun allereerste wedstrijd maar ook zij lieten het publiek genieten van alle oefeningen. Na afloop kregen Karlijn Bergevoet, Lisanne Stelte, Lieve Bruinenberg, Valerie Arnold, Féline Flaton, Linde Groenendijk en Phaedra Bogert de gouden medaille en natuurlijk het wedstrijddiploma uitgereikt.

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden