Afbeelding

Ed Sluijs leest voor op eerste Nationale Voorleeslunch in Vianen

Algemeen 302 keer gelezen

VIANEN • Vianen doet dit jaar voor het eerst mee aan de Nationale Voorleeslunch op vrijdag 6 oktober, Nationale Ouderendag. Alle ouderen in Vianen zijn welkom om te komen lunchen en luisteren. De activiteiten is van 12:00 tot 14:00 uur.

De bekende Nederlandse schrijfster Vonne van der Meer heeft speciaal voor de Nationale Voorleeslunch een verhaal geschreven. Net als overal elders in het land is dit een van de verhalen die worden voorgelezen. In Vianen wordt haar verhaal voorgelezen door Ed Sluijs, geboren en getogen op de Voorstraat. Ook andere voorlezers dragen hun steentje bij.

Belangstellenden kunnen zich uiterlijk maandag 2 oktober aanmelden bij de receptie van Stichting Welzijn Vianen (SWV), dagelijks van 09:00 tot 15:30 uur. Deelname kost 4,95 euro per persoon.

Deze activiteit vormt meteen de aftrap van het gezamenlijke project 'Voorlezen met ouderen', bedoeling is om een aantal voorleesgroepen te starten waarin enthousiaste voorlezers en ouderen regelmatig bij elkaar komen om samen te genieten van het voorlezen en vervolgens na te praten over boeken.

Janneke Kok

Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden