• De aftrap van de gemeenteweken vond afgelopen weekend plaats tijdens de fittest voor 50-plussers in het Hof van Batenstein in Vianen.
• De aftrap van de gemeenteweken vond afgelopen weekend plaats tijdens de fittest voor 50-plussers in het Hof van Batenstein in Vianen.

FC Utrecht-gemeenteweken gestart in Vijfheerenlanden

  •   321 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • De FC Utrecht-gemeenteweken zijn zaterdag gestart in gemeente Vijfheerenlanden. Tijdens deze weken organiseert Team Sportservice Vianen allerlei sportieve activiteiten voor jong en oud.

"Samen met FC Utrecht willen we gedurende de gemeenteweken extra aandacht vragen voor het belang van een gezonde leefstijl", vertelt Patrick Hilhorst van Team Sportservice Vianen. De aftrap van de gemeenteweken vond afgelopen weekend plaats tijdens de fittest voor 50-plussers in het Hof van Batenstein in Vianen. Iedereen die meedeed aan deze test kon een lootje trekken en maakte daarmee kans op kaarten voor de wedstrijd FC Utrecht – Excelsior op zaterdag 23 februari. Er gingen vier gelukkige winnaars met een kaartje naar huis. Op woensdag 20 februari is er nog een fittest voor 50-plussers in het gemeentehuis aan de Viaanse Voorstraat.

FC Utrecht verzorgt ook op woensdag 20 februari voor de jeugdspelers van sc Everstein een voetbalclinic en de FC Utrecht Oldstars spelen die dag een potje walking football met de leden van volwassenensportclub Blankensteijn Beweegt. De gemeenteweken worden afgesloten met de wedstrijd FC Utrecht – Excelsior op zaterdag 23 februari. Bij deze wedstrijd mogen 25 kinderen uit gezinnen met lage inkomens komen kijken. Zij worden met de fanbus van FC Utrecht naar het stadion gebracht. Ook een groep senioren uit Vijfheerenlanden is door FC Utrecht uitgenodigd om vanuit het ouderenvak naar de wedstrijd te kijken.

Ook deelnemers aan de sportieve activiteiten van Vianen Beweegt! maken kans op een kaartje voor de wedstrijd. Vanaf de eerste week van maart kunnen deelnemers via Vianen Beweegt bij lokale sportaanbieders vijf proeflessen volgen voor slechts 15 euro. Onder alle deelnemers die zich voor woensdag 20 februari hiervoor inschrijven worden twee kaarten voor de wedstrijd verloot. Inschrijven kan via de onderstaande website.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }