Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Herstellen sleuven GiessenlandenNet

Algemeen 147 keer gelezen

Van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 15 november gaat Aannemer Mourik, uit Groot-Ammers, in de kernen: Hoornaar, Hoogblokland, Arkel, Schelluinen, Giessenburg, Giessen-Oudekerk en Noordeloos de sleuven herstellen welke gemaakt zijn voor de aanleg van GiessenlandenNet.



 

De werkzaamheden worden uitgevoerd in 2 fases:

  • Fase 1: klinkersleuven opbreken en sleuven uitvullen met asfalt
  • Fase 2: aanbrengen van de toplaag


Om te voorkomen dat wegen (onnodig) afgesloten worden en om overlast voor omwonenden tot een minimum te beperken, worden de werkzaamheden zoveel mogelijk begeleid door verkeersregelaars.

Ondanks dat we ons best doen om de overlast te minimaliseren, kan het voorkomen dat u (tijdelijk) even moet wachten of er niet uit kan met uw voertuig. Wij vragen u hiervoor begrip te hebben.

Heeft u vragen met betrekking tot de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Jochem van den Berg, bereikbaar op 06 - 51824654.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen