Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Informatiebijeenkomst open bedrijven week

Algemeen 133 keer gelezen

De gemeente Molenlanden doet in de week van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2019 mee met de open bedrijvenweek van Kom binnen bij bedrijven.

Bedrijven en organisaties in de gemeenten Molenlanden, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas zetten hun deuren open voor mensen die op zoek zijn naar een baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Bedrijven en organisaties kunnen inschrijven op www.kombinnenbijbedrijven.nl.

Informatiebijeenkomst voor bedrijven en organisaties:
Datum: 17 januari 2019
Aanvang: 16.30 uur
Locatie: Jumbo Meijerink, Dorpsstraat 5, Molenaarsgraaf

Op donderdag 17 januari is er een informatiebijeenkomst voor bedrijven en organisaties die meedoen of die daar nog over nadenken. Op deze bijeenkomst krijgt men meer informatie over Kom binnen bij bedrijven, is er gelegenheid om vragen te stellen en kan men met andere deelnemers in gesprek om te horen hoe zij dit gaan aanpakken. Graag even aanmelden voor deze bijeenkomst via ondernemersloket@jouwgemeente.nl.

Heeft u vragen over Kom binnen bij bedrijven dan kunt u contact opnemen met Louisa Broens, accountmanager bedrijven gemeente Molenlanden via telefoonnummer 06 46 88 45 38 of mail naar louisa.broens@jouwgemeente.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen