Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Giessenlanden

Leerlingen dragen steentje bij aan MFC Hoogblokland

Algemeen 25 keer gelezen

Donderdag 11 oktober heeft een delegatie schoolkinderen van de OBS den Beemd en CBS de Wegwijzer een bezoek gebracht aan de bouwplaats van het nieuwe MFC in Hoogblokland. Daar hebben zij 'hun steentje' bijgedragen aan de bouw.

De bouw van het MFC vordert gestaag. Zoals het er nu naar uit ziet levert de aannemer het gebouw eind van dit jaar op. Vanaf dat moment wordt gestart met de afwerking van het interieur. We streven er naar dat het dorpshuis vanaf 18 februari 2019 beschikbaar is voor de gebruikers.

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, wordt het restant van de OBS (fase II + inrichting schoolplein) pas gesloopt nádat de gebruikers van het dorpshuis naar het nieuwe MFC zijn verhuisd. De scholen verhuizen zodra het nieuwe schoolplein gereed is. Over de exacte data zullen wij u op een later tijdstip informeren. Nadat de scholen hun intrek in het MFC hebben genomen, wordt de nieuwe naam van het MFC tijdens een officiële opening bekendgemaakt. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen