Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Molenlanden

Zekerheid over uitkeringsverstrekking aan inwoners van Vijfheerenlanden

Algemeen 7 keer gelezen

Het Algemeen Bestuur van Avres heeft aangegeven dat de verstrekking van uitkeringen aan de inwoners van de aanstaande gemeente Vijfheerenlanden (voorheen inwoners van de gemeenten Leerdam en Zederik) vanaf 1 januari 2019 gegarandeerd is. Dat is afgesproken op dinsdag 9 oktober jl. met de burgemeesters van Gorinchem, Molenwaard, Giessenlanden, Zederik, Leerdam, Vianen en de portefeuille houders van de fusiegemeenten Zederik, Leerdam en Vianen.


WIL zal in 2019 nog de uitkeringen voor de gemeente Vianen verzorgen. De gemeenteraden van Vijfheerenlanden gaan binnenkort definitief besluiten over aansluiting bij Avres. Om eventuele onzekerheid bij de inwoners van de toekomstige gemeente Vijfheerenlanden weg te nemen, is er nu afgesproken gezamenlijk deze garantie af te geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen