Gemeentenieuws Molenlanden

koopstromenonderzoek 2018
koopstromenonderzoek 2018
Molenlanden

Groot onderzoek naar koopgedrag in de Randstad

Algemeen 4 keer gelezen

Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is periodiek onderzoek naar koopgedrag van groot belang.

Helpt u ons ook mee?

Daarom voert onderzoeksbureau I&O Research voor de provincie een grootschalig onderzoek uit. Het onderzoek geeft een beeld van het winkelgedrag van onze inwoners en de tevredenheid over de locaties. Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt daarmee gemeenten en provincies bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen.

Wilt u meedoen, dan kunt u de vragenlijst invullen via www.startvragenlijst.nl/kso2018. Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het Randstad Koopstromenonderzoek 2018. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaubonnen van €25 verloot.

Meer informatie over het onderzoek: www.kso2018.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen