Gemeentenieuws Molenlanden

Koop Lokaal in Molenlanden
Koop Lokaal in Molenlanden Foto: FERRY VERHEIJ

Koop Lokaal: Leo Kool (Maria Johanna Hoeve)

Algemeen 306 keer gelezen

Iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal over wat hen motiveert als ondernemer, welk effect de crisis op hen persoonlijk en op hun onderneming heeft gehad en hoe ze de toekomst zien. Deze keer is Leo Kool aan het woord van de Maria Johanna Hoeve in Noordeloos.

Koop lokaal staat precies voor de wijze waarop Leo Kool, van de Maria Johannahoeve in Noordeloos, al jaren onderneemt. “Wij werken zo veel mogelijk met streekproducten. Er is hier zo veel kwaliteit te vinden, dat we alles het liefst lokaal inkopen. Bijvoorbeeld heerlijk brood van bakker Trappenburg uit Noordeloos, het beste vlees van Slagerij Muilwijk uit Ameide, forellen uit de Forellenvijver Zederik in Meerkerk en kazen van Kaasboerderij Kuiper uit Giessenburg. En naar grote tevredenheid en smaak van onze klanten. 

Steun

Zo steun je elkaar als ondernemers het beste denk ik: door lokaal je producten te kopen en verkopen. Wat voor mij zo logisch is, zou ook voor inwoners zo kunnen zijn natuurlijk. Er is in de Alblasserwaard zo veel moois te kopen en te bezoeken, waarom zou je het niet doen?”

Het hele verhaal/meer info vind je hier op onze website!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen