Foto: Stockfoto

Column college van B&W: Gelukkig nieuwjaar 2022

  •   keer gelezen

Ook dit jaar is besloten dat het gemeentebestuur geen uitnodiging verstuurt voor een nieuwjaarontmoeting. Al had het zo fijn geweest iedereen in het echt weer te ontmoeten. Het is helaas niet anders. We wensen iedereen op deze wijze een goed en gezond 2022 toe.

Zowel 2020 als 2021 stonden voornamelijk in het teken van de corona pandemie. We maken een moeilijke tijd door. Grote delen van het gewone leven zijn voor kortere of langere periodes stil gelegd. We hopen dat daar in het nieuwe jaar een verandering in komt.

We oefenen in geduld hebben. Zeker nu het weer anders verloopt dan verwacht. Het verloop van het virus is grillig. We dachten dat we ons uit de beperkingen zouden prikken. Maar het is toch anders. Deze crisis stelt ons geduld op de proef.

Een nieuw jaar ligt voor ons. Plannen, wensen, ideeën. Met jullie hopen we dat veel gerealiseerd kan worden. Voor dit college komt het einde in zicht. In maart aanstaande zijn de gemeenteraadsverkiezingen en daarna treedt er een nieuw college aan.

Voor 2022 zijn er in én voor de gemeente Molenlanden in ieder geval plannen genoeg. Laten we elkaar blijven opzoeken en in contact blijven met elkaar. Kan het niet op de ‘gewone’ manier dan misschien online of op gepaste afstand.

We gaan bijna de drempel over naar het nieuwe jaar. Het gemeentebestuur wenst jullie allen een gelukkig 2022 toe.

College van burgemeester en wethouders


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.