Nieuw is dat de bon nu ook voor huurders is aan te vragen
Nieuw is dat de bon nu ook voor huurders is aan te vragen (Foto: Gemeente Molenlanden)

Hij is weer aan te vragen: Waardebon t.w.v. €45,-

  •   keer gelezen

Dankzij extra geld van het Rijk kunnen we inwoners opnieuw een Cadeaubon van €45 aanbieden voor het kopen van energiebesparende producten! Nieuw is dat naast woningeigenaren nu ook huurders (sociale en particuliere huur) de bon kunnen aanvragen. Daarnaast is de bon zowel via meerdere webshops als ook via lokale bouwmarkten te verzilveren. Wees er snel bij, want OP = OP!

De webshops en bouwmarkten bieden voor deze actie een groot assortiment energiebesparende producten aan. U kunt kiezen uit losse producten of voor een samengestelde energiebespaarbox. Ook is het mogelijk om de bon als korting te gebruiken indien u voor meer dan €45 aan producten uit het assortiment wilt aanschaffen. Met de bon kunt u direct aan de slag met energie besparen.

Heeft u vorig jaar met de bon energiebesparende producten gekocht, dan kunt u nu gewoon ook weer meedoen. Deed u toen niet mee, dan heeft u nu opnieuw een kans om voor € 45 gratis producten aan te schaffen.

Hoe vraag ik de Cadeaubon van € 45,- aan en waar kan ik deze inwisselen? 

  • Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden/cadeaubon;
  • Klik op de knop ‘Cadeaubon aanvragen’;
  • Vul uw gegevens in en kies of u de cadeaubon in een webshop of in een winkel wilt besteden;
  • Kiest u voor een webshop dan ontvangt u de unieke kortingscode per email.
  • Kiest u voor een winkel dan ontvangt u een brief met pasje dat u in de winkel kunt inwisselen.

Benieuwd welke winkels meedoen of uw saldo checken? 

  • Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden/cadeaubon;
  • Klik op de knop ‘Cadeaubon gebruiken’ of ‘Saldo checken’
  • Bekijk de deelnemende winkels en webshops of uw saldo.

Let op: Per huishouden kan één Cadeaubon worden aangevraagd. De bon is na aanvraag een maand geldig. Hulp nodig bij het aanvragen of inwisselen van de bon? Neem contact op met het Regionaal Energieloket via 088 525 4110 of stuur een e-mail naar cadeaubon@regionaalenergieloket.nl.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.