De livestream start vrijdag om 09.00 uur.
De livestream start vrijdag om 09.00 uur. (Foto: Gemeente Molenlanden)

Ondernemersontbijt te volgen via livestream

  •   keer gelezen

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan het ondernemersontbijt aanstaande vrijdag niet doorgaan in de vorm die we voor ogen hadden. Daarom organiseren we vrijdag een online ontmoeting van Molenlanden Onderneemt!

Jullie zijn om 9.00 uur van harte welkom bij de livestream die te volgen is via: www.molenlanden.nl/ondernemersontbijt.

Tijdens deze livestream is er een tafelgesprek met burgemeester Theo Segers en wethouder Teunis Jacob Slob en een aantal ondernemers als tafelgasten. Gezamenlijk gaan we in gesprek over een aantal thema’s zoals veerkracht, innovatie en duurzaamheid.

Meedoen via chat

Via de chat kunnen ondernemers reageren en vragen stellen. In een kort en energiek programma van ongeveer een half uur geven we een mooi beeld van ondernemerschap in Molenlanden.

We kijken ernaar uit om je vrijdag 19 november online te ontmoeten en samen het ondernemerschap in Molenlanden te vieren.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.