<p>&#39;Samen met het Bewonersoverleg werd het initiatief van Leo Groenendijk uitgewerkt&#39;</p>

'Samen met het Bewonersoverleg werd het initiatief van Leo Groenendijk uitgewerkt'

(Foto: Gemeente Molenlanden)

Opening Jeu de Boulesbaan Streefkerk

  •   keer gelezen

Donderdagmiddag 30 september opening Jeu de Boulesbaan Houthof Streefkerk. Wethouder Quik verrichtte de openingshandeling en daarna werd een partijtje Jeu de Boules gespeeld met initiatiefnemer Leo Groenendijk. De buurt zorgde tijdens de opening voor koffie/thee en zelfgebakken cake en taart. De opening werd druk bezocht door buurtgenoten in alle leeftijdscategorieën

Samen met Chris den Haak van het Bewonersoverleg werd het initiatief van Leo Groenendijk uitgewerkt, draagvlak gecreëerd, sponsoren gezocht en offerte opgevraagd. Daarnaast werd er een financiële bijdrage geleverd vanuit het Bewonersoverleg Streefkerk en initiatievenpot van gemeente Molenlanden. Uiteraard hebben de omwonenden zelf ook aantal werkzaamheden verricht. 


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.