Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Foto: Gemeente Molenlanden

Denk mee over een veilig en leefbaar Molenlanden

Algemeen 111 keer gelezen

Molenlanden is bezig met het opstellen van het Veiligheidsprogramma 2022-2025. De zorg voor veiligheid en leefbaarheid is een belangrijke taak van de overheid. Molenlanden scoort hoog op veiligheidsniveau en leefbaarheid voor inwoners. We zetten ons er voor in om dat zo te houden.

In het Veiligheidsprogramma komen de vele onderwerpen op het veiligheidsgebied naar voren en worden doelen gesteld voor de komende jaren.

Wij betrekken natuurlijk input van inwoners daarbij, onder meer via TipMolenlanden. Om onze aanpak goed in te zetten en te prioriteren, vragen we u met ons mee te denken. Wij voeren acties uit op heel veel onderwerpen binnen het veiligheidsgebied. Een aantal daarbinnen willen we prioriteren; medio oktober zullen door de gemeenteraad die prioriteiten binnen de doelen vastgesteld worden.

Graag horen wij uw mening. U kunt aan het onderzoek deelnemen via deze link: https://enquete.toponderzoek.com/molenlanden

Fijn als u meedenkt en aangeeft wat u extra aandacht zou willen geven de komende jaren!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen