Foto: Stockfoto

Webinar Mantelouders: voor ouders van ‘Brusjes’

  •   keer gelezen

In de week van 1 tot en met 7 juni is het de week van de jonge mantelzorger, waarin de jonge mantelzorger centraal staat. Naast leuke activiteiten voor jonge mantelzorgers, organiseert het Steunpunt Mantelzorg een online webinar voor mantelzorgers: ouders van ‘Brusjes’. De term ‘Brusjes’ wordt gebruikt voor jonge mantelzorgers. Dit zijn kinderen met een broer(tje) of zus(je) die extra zorg vraagt, bijvoorbeeld door een chronische beperking.

Webinar

Tijdens deze webinar gaan we in gesprek om praktische tips te verzamelen en te kijken hoe ouders de jonge mantelzorgers de aandacht kunnen geven, die ook zij verdienen. Het gaat om een online bijeenkomst in de week van de jonge mantelzorger.

Data, tijd en locatie

Data: donderdag 3 juni

Tijd: vanaf 19.30

Locatie: online via de Instagram van Jong Molenlanden

Heeft u vragen of wilt u contact met het Steunpunt Mantelzorg Molenlanden? Dit kan telefonisch via 085-0066089 of e-mail info@welzijnmolenlanden.n


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.