Foto: gemeente Molenlanden

Molenlanden tekent contract met Den Dunnen Bouw

  •   keer gelezen

Onlangs tekende wethouder Arco Bikker en de directeur van Den Dunnen Bouw & Ontwikkeling de koopovereenkomst voor de bouw van acht twee-onder-een-kap woningen in Doetse Vliet III in Giessenburg. Hiermee kan nu ook de laatste bouwvlek, die is aangewezen voor koopwoningen in Molenlanden, in ontwikkeling worden genomen.

Wethouder Arco Bikker: “Ook dit project zal een mooie impuls geven om de doorstroming te bevorderen in onze gemeente”.

De locatie Doetse Vliet III
Naast de 8 twee-onder-een-kap woningen, komen op de woningbouwlocatie Doetse Vliet III in totaal 31 woningen, waarvan 12 woningen in CPO-verband. CPO is een ontwikkelvorm, waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Daarnaast worden er circa 6 huurwoningen door de woningbouwcorporatie en 5 zelfbouwwoningen via particuliere uitgifte gebouwd. Alle gronden voor koopwoningen in de gemeente zijn inmiddels uitgegeven.

Start verkoop via de website
De voorbelasting en het bouwrijp maken van de bouwvlek is per 1 april afgerond. Geheel volgens planning zullen de komende weken de eerste bouwactiviteiten starten. De start van de verkoop van de 8 twee-onder-een-kap woningen zal via de gemeentelijke website www.projectenmolenlanden.nl en op de gemeentepagina in Het Kontakt worden aangekondigd. Toewijzing zal geschieden via inschrijving en loting door de notaris.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.