Bewonersavond Molenaarsgraaf
Foto: gemeente Molenlanden

Bewonersavond Molenaarsgraaf

  •   keer gelezen

Woensdagavond 20 januari waren de bewoners van Molenaarsgraaf welkom voor een avond over de Van Arkelstraat en omgeving. De bewoners werden niet in een zaal, maar digitaal ontvangen door wethouder Johan Quik tijdens een livestream. 

Het was spannend, want zou de techniek meewerken? Voor het grootste gedeelte gelukkig wel en veel bewoners reageerden via de chat of via de interactieve vragen en polls tijdens de stream. 

Wij kijken terug op een geslaagde avond met veel input vanuit de bewoners, bedankt! Jullie reacties gaan we zo veel mogelijk verwerken in het definitieve ontwerp voor de herinrichting. 

Het verslag van de avond komt in de loop van volgende week beschikbaar via molenaarsgraaf.buurbook.nl. Was je er niet bij en wil je de livestream terugkijken of nog reageren? Ook dat kan via molenaarsgraaf.buurbook.nl.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.