Vervanging kademuur in Molenaarsgraaf
Foto: De Kuiper Infrabouw

Vervanging kademuur in Molenaarsgraaf

  •   keer gelezen

De Kuiper Infrabouw gaat de kademuur aan Graafdijk-Oost in Molenaarsgraaf vervangen. De huidige kademuur is op diverse plekken gescheurd en daarom toe aan vervanging.

Zij organiseren een online informatieavond op dinsdag 26 januari tussen 19.30 en 20.30 uur.

Op hun projectpagina wordt informatie geplaatst over de werkzaamheden: www.dekuiperinfrabouw.nl/kademolenaarsgraaf of www.facebook.com/Vervangen-KademuurMolenaarsgraaf.

Aanmelden informatieavond
Indien u deze informatieavond wilt bijwonen, kunt u een e-mail sturen naar: r.verrips@dekuiperinfrabouw.nl. Dan ontvangt u een uitnodiging via de mail. Er wordt gebruik gemaakt van Microsoft teams.

Voor de kinderen van de basisschool CBS De Bron wordt een filmvoorlichting gegeven over de gevaren van de machines.

Inloopspreekuur digitaal
De wekelijkse inloopspreekuren bij de uitvoeringsunit, op woensdagen van 14:00 tot 15:00 uur, vinden door de huidige coronamaatregelen online plaats, totdat de maatregelen een fysiek inloopspreekuur weer mogelijk maken. De omgevingsmanager Marinus de Bruin is te bereiken op m.debruin@dekuiperinfrabouw.nl voor al uw vragen en opmerkingen tijdens de werkzaamheden. Ook de link voor het inloopspreekuur is bij Marinus te krijgen.


Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.